Vila Stiassni na veletrhu Regiontour

Všechny návštěvníky letošního veletrhu Regiontour, který se koná od 19. do 22. ledna 2017 na Brněnském výstavišti, srdečně zveme na stánek města Brna a na stánek Czechtourismu. Na obou se představí také vila Stiassni coby součást Národního památkového ústavu a „brněnského vilového kvarteta“.

Pracovníci vily Stiassni budou ve čtvrtek 19. ledna k dispozici v pavilonu P na stánku města Brna (č. 053). Návštěvníci si tu budou moci odnést informace o stěžejních akcích, prohlédnout si několik krátkých videí o vile a její obnově či se zeptat na cokoliv, co je zajímá. Zástupci Turistického informačního centra představí novinky a top akce pro brněnskou turistickou sezónu 2017. Autentickou atmosféru Brna v expozici podpoří především doprovodný program městských institucí a partnerů. Účastníci se tak mohou těšit na hudební produkce, ochutnávky typických drinků z brněnské barmanské scény či videa představující slavné brněnské vily zpřístupněné veřejnosti.

Národní památkový ústav, který vilu Stiassni spravuje, pak bude mít svůj pult na stánku Czechtourismu (pavilon P, stánek 062). I tady budou k dispozici informace o vile Stiassni, ale také o celém souboru státních hradů, zámků a dalších památek.